FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drniškoj tvrtki "Girk Kalun" certifikat kakvoće

DRNIŠ, 23. prosinca 2004. (Hina) - Drniškoj tvrtki "Girk Kalun" d.d.danas je uručen međunarodni certifikat za sustav kvalitete ISO9001:2000.
DRNIŠ, 23. prosinca 2004. (Hina) - Drniškoj tvrtki "Girk Kalun" d.d. danas je uručen međunarodni certifikat za sustav kvalitete ISO 9001:2000.

Direktoru "Kaluna" Ivici Barišiću potvrdu je na svečanosti u Drnišu, kojoj su nazočili čelnici Šibensko-kninske županije i grada Drniša, predstavnici susjednih općina te brojni poslovni partneri, uručila Marija Zovko, predstavnica norveške tvrtke u Zagrebu, specijalizirane za procjenu međunarodne kvalitete proizvoda na bazi kamena.

"Girk Kalun" ima 130 zaposlenih, bavi se preradbom kamena i jedna je od rijetkih tvrtaka u baznoj industriji u Dalmaciji. Proizvodi živo vapno, kamene agregate i atestirane transportne betone. Proizvodnja je stalno u porastu, kao i prihodi od kojih 40 posto ostvaruju izvozom u susjedne države.

Na temelju financijskih pokazatelja o poslovanju u prošloj godini Hrvatska je gospodarska komora "Girk Kalun" u kategoriji srednjih poduzeća Šibensko-kninske županije proglasila najuspješnijom tvrtkom, dodijelivši joj Zlatnu kunu.

(Hina) xavuk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙