FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Traži se rješenje za sinjski Auto-prijevoz

SINJ, 14. prosinca 2004. (Hina) - Čelnici sindikata sinjskog poduzećaAuto-prijevoz i Hrvatske udruge sindikata Županijesplitsko-dalmatinske danas su u Sinju na zajedničkoj konferenciji zanovinare prosvjedovali zbog načina na koji se do sada rješavalafinancijska konsolidacija te tvrtke koje je došlo do samog rubapropasti.
SINJ, 14. prosinca 2004. (Hina) - Čelnici sindikata sinjskog poduzeća Auto-prijevoz i Hrvatske udruge sindikata Županije splitsko-dalmatinske danas su u Sinju na zajedničkoj konferenciji za novinare prosvjedovali zbog načina na koji se do sada rješavala financijska konsolidacija te tvrtke koje je došlo do samog ruba propasti.

Također su najavili skore sindikalne akcije jer država i Grad Sinj, koji je trenutno vlasnik Auto-prijevoza, unatoč obećanjima, po izjavama sindikalista, neopravdano odugovlače s donošenjem konačnog rješenja o sudbini te tvrtke sa 128 radnika.

Sinjski Auto-prijevoz iz dana u dan gomila nove gubitke, pa je krajnje vrijeme da država i Grad Sinj konačno poduzmu potrebne mjere. U protivnom uskoro bi moglo doći do otvaranja stečajnog postupka ili likvidacije tog poduzeća, što bi još više pogoršalo i onako teško gospodarsko stanje u Sinju, istakao je Jozo Marić, voditelj županijskog HUS-a.

(Hina) xbper yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙