FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kupci nezadovoljni ectasyjem požalili se policiji

DŽAKARTA, 21. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Potrošači nezadovoljnikvalitetom ecstasyja koji su kupili na Baliju žalili su seindonezijskoj policiji, koja je stoga uspjela zatvoriti dvalaboratorija za proizvodnju sporne tablete, objavila je u utorakslužbena agencija Antara.
DŽAKARTA, 21. prosinca 2004. (Hina/AFP) - Potrošači nezadovoljni kvalitetom ecstasyja koji su kupili na Baliju žalili su se indonezijskoj policiji, koja je stoga uspjela zatvoriti dva laboratorija za proizvodnju sporne tablete, objavila je u utorak službena agencija Antara.

"Nekoliko potrošača ecstasyja žalilo se da kupljena roba ne izaziva uobičajene učinke te je policija, na temelju pritužbi, pronašla proizvođače lažnog ecstasyja", ispričala je Made Wijana, glasnogovornik policije.

Dodao je da je policija "vrlo zahvalna na informaciji" koja je dovela do uhićenja vlasnika dvaju tajnih laboratorija. Nije naveo je li protiv nezadovoljnih kupaca pokrenut kazneni postupak.

Indonezijske vlasti strogo kažnjavaju potrošnju i prodaju opojnih sredstava. Nekad tek tranzitna zemlja, arhipelag je zadnjih godina postao tržište kokaina, heroina i ecstasyja. Preprodavači su osuđivani na smrt i pogubljivani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙