FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SAD upozoravaju na opasnost atentata u Indoneziji

DŽAKARTA, 16. prosinca 2004. (Hina) - Sjedinjene Države su upozorilena povećanu opasnost atentata u Indoneziji prije Božića i tražili suod svojih državljana da se drže podalje od mogućih ciljeva napada,navfodi se u priopćenju koje je u četvrtak objavilo veleposlanstvo SADu Džakarti.
DŽAKARTA, 16. prosinca 2004. (Hina) - Sjedinjene Države su upozorile na povećanu opasnost atentata u Indoneziji prije Božića i tražili su od svojih državljana da se drže podalje od mogućih ciljeva napada, navfodi se u priopćenju koje je u četvrtak objavilo veleposlanstvo SAD u Džakarti.

"Veleposlanstvo i dalje prima informacije prema kojima teroristi pripremaju atentate na niz ciljeva", tvrdi veleposlanstvo.

U srijedu je austalijska vlada tražila da se izbjegava svako putovanje koje nije nužno u Indoneziju, dok je ministar vanjskih poslova Aleksander Downer prenio informacije o pripremama terorističkih atentata u Indoneziji, moža na hotel Hilton.

Velika Britanija je obavijestila svoje državljane koji putuju u Indoneziju o "povišenoj opasnosti" napada tijekom posljednjih dana 2004. godine.

Policija Indonezije je tvrdila u srijedu da ne raspolaže informacijama o mogućnosti da zemlju uskoro zadesi novi atentat.

Sjedinjene Države, Velika Britanija i Australija imaju svoje vojnike u Iraku, što oštro osuđuju vlada i narod Indonezije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙