FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Paravac spreman na ostavku

MOSTAR, 18. prosinca 2004. (Hina) - Srpski član bosanskohercegovačkogPredsjedništva i njegov trenutačni predsjedavatelj Borislav Paravacdostavio je u subotu svojoj Srpskoj demokratskoj stranci (SDS)kuvertiranu ostavku na tu dužnost i izjavio da će poštivati svakudaljnju stranačku odluku o tom pitanju.
MOSTAR, 18. prosinca 2004. (Hina) - Srpski član bosanskohercegovačkog Predsjedništva i njegov trenutačni predsjedavatelj Borislav Paravac dostavio je u subotu svojoj Srpskoj demokratskoj stranci (SDS) kuvertiranu ostavku na tu dužnost i izjavio da će poštivati svaku daljnju stranačku odluku o tom pitanju.

Takav je potez uslijedio nakon što je visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Paddy Ashdown zbog nesuradnje s Haškim sudom nametnuo kazne Republici Srpskoj, ukinuo entitetsko ministarstvo obrane, uspostavio jedinstvenu policiju te smijenio više obavještajnih i policijskih dužnosnika bosanskih Srba.

Ranije su iz istog razloga ostavke već podnijeli premijer RS Dragan Mikerević i šef bosanskohercegovačke diplomacije Mladen Ivanić.

"Moja ostavka je kuvertirana u SDS-u, na raspolaganju je stranci i ako stranka ocijeni da trebam napustiti dužnost spreman sam to učiniti", rekao je Paravac za Radio RS-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙