FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši šef policije RS ipak neće biti savjetnik

BANJA LUKA, 16. prosinca 2004. (Hina) - Bivši direktor policijeRepublike Srpske Radomir Njeguš povukao se s dužnosti savjetnikapomoćnika ministra sigurnosti BiH, prenose u četvrtak banjalučkeNezavisne novine.
BANJA LUKA, 16. prosinca 2004. (Hina) - Bivši direktor policije Republike Srpske Radomir Njeguš povukao se s dužnosti savjetnika pomoćnika ministra sigurnosti BiH, prenose u četvrtak banjalučke Nezavisne novine.

Njeguš je, nakon što je smijenjen s mjesta direktora policije, imenovan savjetnikom Dragomira Mektića 30. studenog, ali je njegovo razrješenje nekoliko dana kasnije zatražio predsjedavajući Savjeta ministara BiH Adnan Terzić. Njeguš je nakon toga u utorak potpisao Zahtjev za raskid radnog odnosa u Vijeću ministara, prenose Nezavisne novine

Radomir Njeguš je podnio ostavku na dužnost direktora policije RS, nakon što je njegovo razrješenje zatražio aktualni šef MUP RS Darko Matijašević. Kao temeljni argument za uklanjanje Njeguša, Matijašević je označio opstruiranje suradnje direktora policije s Haškim tribunalom, a njegovo imenovanje savjetnikom za sigurnost, nakon što je smijenjen, izazvalo je brojna negodovanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙