FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skupština T-HT-a u petak, 17. prosinca

ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Uprava T-Hrvatskog telekoma (T-HT)sazvala je izvanrednu skupštinu dioničara za petak, 17. prosinca, nakojoj će se između ostaloga odlučivati i o uplati dividende T-HT-a udržavni proračun, izjavio je danas predsjednik Uprave T-HT-a IvicaMudrinić na godišnjem susretu s novinarima.
ZAGREB, 15. prosinca 2004. (Hina) - Uprava T-Hrvatskog telekoma (T-HT) sazvala je izvanrednu skupštinu dioničara za petak, 17. prosinca, na kojoj će se između ostaloga odlučivati i o uplati dividende T-HT-a u državni proračun, izjavio je danas predsjednik Uprave T-HT-a Ivica Mudrinić na godišnjem susretu s novinarima.

Mudrinić je dodao da je Uprava T-HT-a sazivanjem skupštine učinila što je u njenim ovlastima te da je na skupštini odnosno dioničarima da odluče o tome. Pritom nije želio komentirati jučerašnje izjave ministra financija Ivana Šukera da se uplata dividende T-HT-a od dvije milijarde kuna u državni proračun očekuje do 27. prosinca.

Zahtjev za isplatom dividende hrvatska je Vlada Skupštini T-HT-a uputila početkom prosinca, jer je taj prihod, kako su kazali u Ministarstvu financija, planiran u ovogodišnjem rebalansu proračuna.

O odlukama sa predstojeće Skupštine T-HT će, po riječima Mudrinića, izvijestiti javnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙