FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulaganje od 60 milijuna eura u TN Zagori

NOVI VINODOLSKI, 13. prosinca 2004. (Hina) - Hotelsko-turističkopoduzeće Hoteli Novi uložit će do kraja 2006. u obnovu i izgradnjuTurističkog naselja Zagori u Novom Vinodolskom oko 60 milijuna eura,kazao je danas vlasnik i direktor tvrtke Lir, većinskog vlasnikaHotela Novi, Gordan Širola.
NOVI VINODOLSKI, 13. prosinca 2004. (Hina) - Hotelsko-turističko poduzeće Hoteli Novi uložit će do kraja 2006. u obnovu i izgradnju Turističkog naselja Zagori u Novom Vinodolskom oko 60 milijuna eura, kazao je danas vlasnik i direktor tvrtke Lir, većinskog vlasnika Hotela Novi, Gordan Širola.

Do kraja 2006. TN Zagori će imati ukupno 2670 postelja u apartmanima kategoriziranim s četiri zvjezdice, a nakon toga planira se izgradnja hotela s pet zvjezdica s oko 100 postelja.

Radove u Turističkom naselju Zagori danas je, uoči sjednice Povjerenstva Vlade za koordinaciju aktivnosti i praćenje pripreme turističke sezone, razgledao državni tajnik za turizam Zdenko Mičić.

Vlasnik i direktor tvrtke LIR Širola kazao je da je u obnovu postojećih i izgradnju novih apartmana do sada uloženo oko 20 milijuna eura. Ove godine u funkciji je 276 apartmana, a sljedeće turističke sezone u funkciji će biti ukupno 336 apartmana. Oko 90 posto namještaja u njima domaće je proizvodnje.

U sklopu TN Zagori bit će uređeni velnes i sportski objekti, a sljedeće turističke sezone na teniskim terenima bit će održan turnir s poznatim svjetskim igračima, najavio je Širola.

Državni tajnik za turizam Mičić ocijenio je projekt uređenja TN Zagori kvalitetnim te istaknuo značaj opremanja objekata domaćim namještajem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙