FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Blagdane će na Kvarneru provesti 11.500 turista

OPATIJA, 11. prosinca 2004. (Hina) - U hotelima Primorsko-goranskežupanije se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekuje oko11.500 turista, podaci su županijske Turističke zajednice.
OPATIJA, 11. prosinca 2004. (Hina) - U hotelima Primorsko-goranske županije se u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana očekuje oko 11.500 turista, podaci su županijske Turističke zajednice.

Na opatijskoj rivijeri hotelijeri, na temelju najava, očekuju oko 4200 gostiju iz Austrije, Njamačke, Italije, Francuske, Nizozemske i Hrvatske. U Opatiji će u vrijeme blagdana biti otvoreno 14 hotela, u Lovranu 5 hotela, a nekoliko hotela primit će goste u Mošćeničkoj Dragi i Ičićima.

Na crikveničkoj rivijeri hotelijeri se pripremaju za doček oko tisuću gostiju, uglavnom iz Njemačke, Italije te domaćih turista. U Crikvenici će biti otvoreno 7 hotela, a četiri hotela primit će goste u Selcima.

Na otoku Krku blagdane će provesti oko 1400 turista, lošinjski hotelijeri očekuju oko 2100 gostiju, a rapski oko 1000 turista.

Dio turista za blagdane se očekuje i u Gorskom kotaru, Rijeci te ostalim manjim turističkim odredištima u županiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙