FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Velesajam kulture u SC-u od 15. do 19. prosinca

ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Velesajam kulture Studentskogcentra održat će se od 15. do 19. prosinca, a članovi programskogvijeća na današnjoj konferenciji za novinare najavili su bogatkulturni program koji će svaki dan započinjati u 14 sati i trajati doponoći.
ZAGREB, 10. prosinca 2004. (Hina) - Velesajam kulture Studentskog centra održat će se od 15. do 19. prosinca, a članovi programskog vijeća na današnjoj konferenciji za novinare najavili su bogat kulturni program koji će svaki dan započinjati u 14 sati i trajati do ponoći.

Velesajam započinje koncertom Ansambla za ranu glazbu "Minstrel" u Galeriji SC-a, najavila je članica Programskog vijeća kulture SC-a Silvija Stipanov, dodajući kako će se u preuređenom ITD-caffeu održavati "Književna tržnica", na kojoj će mladi autori predstaviti svoje uratke i organizirati književne radionice.

U MM-centru će se svakodnevno od 17 do 24 sata moći pogledati studentski filmovi, Motovunska filmska škola, inserti s Revije amaterskog filma, kao i filmovi s Human rights film festivala.

Posebno zanimljivim organizatori drže besplatne radionice kuhanja zdrave hrane, koje će organizirati centar "Makronova" i imanje "Zrno", te grafitiranje nekih derutnih zidova SC-a.

Velesajam kulture, na kojem bi se trebalo vidjeti što mladi mogu ponuditi, svojevrsna je najava i poziv mladim umjetnicima da se prijave na natječaj Programa kulture SC-a za 2005. godinu, najavili su organizatori.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙