FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

predstavljen obrazovni portal www.odlikasi.hr

ZAGREB 30. studenog 2004. (Hina) - U okviru akcije "Nagradimo odlikaše"koju u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa provoditvrtka King ICT, danas je predstavljen obrazovni portalwww.odlikasi.hr, zamišljen kao središnje mjesto razmjene znanja iiskustava među učenicima i studentima.
ZAGREB 30. studenog 2004. (Hina) - U okviru akcije "Nagradimo odlikaše" koju u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa provodi tvrtka King ICT, danas je predstavljen obrazovni portal www.odlikasi.hr, zamišljen kao središnje mjesto razmjene znanja i iskustava među učenicima i studentima.

Glavni urednik portala Davor Maričić rekao je na današnjoj konferenciji za novinare kako je portal zamišljen kao mjesto susreta svih učenika i studenata, a ne samo odlikaša, koji na jednom mjestu mogu dobiti informacije vezane uz školstvo, obrazovne institucije u Hrvatskoj i inozemstvu, stipendije, školska i studentska natjecanja i dr.

Također, pronaći će i informacije o nastavku školovanja, a popis obrazovnih institucija pomoći će maturantima da lakše odaberu instituciju u kojoj će ostvariti svoje želje.

Uz informativne sadržaje portal nudi i mnoštvo različitih servisa poput chata, foruma i online testova te zabavnih sadržaja.

Maričić je najavio kako će idući korak biti predstavljanje besplatnog webmaila, oglasnika razmjene literature te dijela portala u kojem će učenici i studenti predstavljati vlastite školske i vanškolske aktivnosti te postavljati osobne internet stranice.

U samo dva tjedna probe, rekao je Maričić, portal www.odlikasi.hr zabilježio je više od devet tisuća posjeta.

Uz resorno ministarstvo i tvrtku King ITC, portal je osnovan i publiciran u suradnji sA Središnjim državnim uredom za e-Hrvatsku i Vladom Republike Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙