FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "POLITIKA" O SMANJENJU KAZNE BEOGRADSKOM STUDENTU

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Beogradski tisak i elektronskimediji u četvrtak prenose uglavnom kraće vijesti iz Zagreba o tome daje Visoki prekršajni sud smanjio za pet dana kaznu uhićenombeogradskom studentu Stevanu Vraneševiću, koji se na Trgu banaJelačića prošle subote fotografirao sa slikom četničkog vođe DražeMihailovića, a same vijesti imaju primjetno umirujuće tonove.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Beogradski tisak i elektronski mediji u četvrtak prenose uglavnom kraće vijesti iz Zagreba o tome da je Visoki prekršajni sud smanjio za pet dana kaznu uhićenom beogradskom studentu Stevanu Vraneševiću, koji se na Trgu bana Jelačića prošle subote fotografirao sa slikom četničkog vođe Draže Mihailovića, a same vijesti imaju primjetno umirujuće tonove.

"Stevanu Vraneševiću 'iz zdravstvenih razloga' smanjena kazna na 10 dana zatvora, a Mirjana Đorković je puštena", ističe beogradska "Politika" u podnaslovu članka o smanjenju kazne Stevanu Vraneševiću. Informaciju o tome "Politika" zaključuje rečenicom da je "time stavljena pravosudna točka na nesvakidašnji događaj na zagrebačkom Trgu Bana Jelačića, a njegov društveni i politički aspekt će, po svemu sudeći, još biti prisutan u obje sredine", te naglašava da se "osuđeni studenti nisu žalili na tretman u zagrebačkom zatvoru Remetinec".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙