FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Vukelić s ruskim ministrom Šojguom

ZAGREB/MOSKVA, 7. prosinca 2004. (Hina) - U Moskvi je danas održansastanak dvojice supredsjedatelja Međuvladine hrvatsko-ruske komisijeza trgovinsko-gospodarsku suradnju i znanstveno-tehničku suradnju -hrvatskog ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelićai ministra za izvanredne situacije Ruske Federacije Sergeja K.Šojgua.
ZAGREB/MOSKVA, 7. prosinca 2004. (Hina) - U Moskvi je danas održan sastanak dvojice supredsjedatelja Međuvladine hrvatsko-ruske komisije za trgovinsko-gospodarsku suradnju i znanstveno-tehničku suradnju - hrvatskog ministra gospodarstva, rada i poduzetništva Branka Vukelića i ministra za izvanredne situacije Ruske Federacije Sergeja K. Šojgua.

Supredsjedatelji su sa zadovoljstvom ocijenili tendencije razvitka obostrane gospodarske suradnje uz mogućnosti postizanja robne razmjene u 2004. godine u iznosu većem od milijarde američkih dolara, izvijestili su danas iz Ministarstva.

Razmotreni su pravci i mogućnosti uzajamno korisne suradnje posebice u području energetike, brodogradnje, industrije, suradnje u području bankarske i međuregionalne suradnje.

Dogovoreno je da će se V. sjednica Međuvladine hrvatsko ruske komisije za trgovinsko-gospodarsku suradnju i znanstveno-tehničku suradnju održati u studenome, a pripremni sastanak stručnjaka u rujnu sljedeće godine u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙