FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Priveden zbog nanošenja teških ozljeda majci

OSIJEK,30. studenoga(Hina) - U Istražni centar Županijskog suda uOsijeku sinoć je priveden 30-godišnjak iz Strizivojne kod Đakova zbogosnovane sumnje da je teško ozlijedio svoju pedesetjednogodišnju majku(1953.), izvijestila je danas policija .
OSIJEK,30. studenoga(Hina) - U Istražni centar Županijskog suda u Osijeku sinoć je priveden 30-godišnjak iz Strizivojne kod Đakova zbog osnovane sumnje da je teško ozlijedio svoju pedesetjednogodišnju majku (1953.), izvijestila je danas policija .

Po podatcima Policijske uprave osječko-baranjske, sin je u obiteljskoj kući u Strizivojni napao majku udarajući je rukom, a zatim i metalnom šipkom po glavi. Nakon toga zadao joj je ubodnu ranu kuhinjskim nožem u ruku, a pokušao ju je i izbaciti kroz prozor potkrovlja.

Ozlijeđena žena prevezena je u osječku Kliničku bolnicu jer je ozljeda u đakovačkom Domu zdravlja okvalificirana kao teška.

Policija je izvijestila da je osumnjičeni bio "liječen zbog određenih zdravstvenih problema" te da se istraga nastavlja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙