FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SINGH: MOGUĆNOST SMANJENJA BROJA VOJNIKA U KAŠMIRU

SRINAGAR, 17. studenog 2004. (Hina/AFP) - Indijski premijer ManmohanSingh u srijedu je u Srinagaru izjavio kako bi se uskoro mogaosmanjiti broj vojnika razmještenih u indijskom Kašmiru ukoliko se natom području smanji razina nasilja.
SRINAGAR, 17. studenog 2004. (Hina/AFP) - Indijski premijer Manmohan Singh u srijedu je u Srinagaru izjavio kako bi se uskoro mogao smanjiti broj vojnika razmještenih u indijskom Kašmiru ukoliko se na tom području smanji razina nasilja.

"Već sam izdao upute o smanjenju broja vojnika u Kašmiru ukoliko se ondje smanji nasilje i ukoliko prestanu upadi pobunjenika iz Pakistana", kazao je Singh.

"S pakistanskim dužnosnicima radimo na okončanju besmislenog nasilja u tome području", rekao je Singh aludirajući na mirovne pregovore s Islamabadom.

Pucnjava između gerilaca i vojnika izbila je u ljetnoj prijestolnici indijskoga Kašmira Srinagaru u srijedu, samo nekoliko sati prije dolaska indijskoga premijera u posjet spornome području. Prema indijskim televizijskim vijestima jedan je civil poginuo u pucnjavi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙