FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ured Predsjednika: Predsjednik Mesić razgovarao s premijerom Sanaderom

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - U Uredu Predsjednika potvrđeno jeda je predsjednik Stjepan Mesić danas poslijepodne razgovarao spremijerom Ivom Sanaderom u vezi sa slučajem POA. Predsjednik Mesić ipremijer Sanader razgovarali su danas poslijepodne telefonom idogovorili su se da se i sutra čuju, potvrdila je Hini pročelnicaodjela za informiranje Predsjednikova ureda Danijela Barišić.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - U Uredu Predsjednika potvrđeno je da je predsjednik Stjepan Mesić danas poslijepodne razgovarao s premijerom Ivom Sanaderom u vezi sa slučajem POA. Predsjednik Mesić i premijer Sanader razgovarali su danas poslijepodne telefonom i dogovorili su se da se i sutra čuju, potvrdila je Hini pročelnica odjela za informiranje Predsjednikova ureda Danijela Barišić.

U Uredu se večeras nije mogao dobiti komentar zaključaka s poslijepodnevne sjednice saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost po kojima POA nije prekršila zakonske odredbe te da nema razloga za razrješenje njezinoga ravnatelja Joška Podbevšeka, a što je svojim supotpisom od premijera Sanadera nedavno zatražio predsjednik Stjepan Mesić.

Predsjednik Mesić to je zatražio nezadovoljan radom POA-e u slučaju pozivanja i saslušanja novinarke Helene Puljiz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙