FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banski dvori: premijer Sanader razgovarao s predsjednikom Mesićem

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Premijer Ivo Sanader poslije podneje, kako je i najavio, telefonski razgovarao s predsjednikom državeStjepanom Mesićem, potvrđeno je iz Banskih dvora.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Premijer Ivo Sanader poslije podne je, kako je i najavio, telefonski razgovarao s predsjednikom države Stjepanom Mesićem, potvrđeno je iz Banskih dvora.

Premijer se čuo s predsjednikom Mesićem, dogovorili su se da će se sutra ponovno čuti i dogovoriti sastanak, te pokušati naći rješenje za nastalu situaciju (vezano za slučaj POA), rekao je Vladin glasnogovornik Ratko Maček.

Da će kontaktirati s predsjednikom države, premijer Sanader je najavio danas novinarima, kojima je iznio svoje stajalište o situaciji nastaloj nakon što je predsjednik Mesić odbio njegov poziv da zajednički sazovu sjednicu Vijeća za nacionalnu sigurnost i na njoj rasprave slučaj POA-e, odnosno Predsjednikov supotpis za razrješenje ravnatelja POA-e Joška Podbevšeka kojega je uputio premijeru Ivi Sanaderu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙