FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sanader: Neću supotpisati razrješenje Podbevšeka

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanaderizjavio je večeras da neće supotpisati prijedlog iz Ureda predsjednikaza razrješenje ravnatelja Protuobavještajne agencije (POA) JoškaPodbevšeka.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Predsjednik Vlade Ivo Sanader izjavio je večeras da neće supotpisati prijedlog iz Ureda predsjednika za razrješenje ravnatelja Protuobavještajne agencije (POA) Joška Podbevšeka.

Dodao je da je takva reakcija iz predsjedničkog ureda posljedica činjenice da je POA protiv (Željka) Bagića i (Franje) Tureka (bivšeg tajnika Mesićeva ureda i bivšeg ravnatelja POA-e) podnijela kaznene prijave. Stoga taj prijedlog neće biti supotpisan, rekao je Sanader novinarima u hotelu Westin prije svečanog otvorenja kongresa Hrvatske udruge hotelijera i restoratera.

Iz Ured predsjednika Stjepana Mesića večeras je priopćeno da je on supotpisao rješenje o razrješenju Podbevšeka i poslao ga na supotpis predsjedniku Vlade Sanaderu.

U priopćenju se, uz ostalo, kaže da je predsjednik Mesić primio danas Podbevšeka i tom prilikom istaknuo nezadovoljstvo postupcima POA-e u načinu prikupljanja podataka od novinarke Helene Puljiz.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙