FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Porečkom hotelu Neptun nagrada Thomsona

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Porečki hotel Neptun ove je godinetreći puta za redom dobio zlatnu medalju britanskog touroperatera"Thomson Holiday" u kategoriji "small&friendly" ("mali i ljubazni") zanajbolji hotel u Hrvatskoj, izvijestili su danas iz turističkemanagement kompanije Valamar koja upravlja svim turističkim objektimaporečke tvrtke Riviera Holding.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Porečki hotel Neptun ove je godine treći puta za redom dobio zlatnu medalju britanskog touroperatera "Thomson Holiday" u kategoriji "small&friendly" ("mali i ljubazni") za najbolji hotel u Hrvatskoj, izvijestili su danas iz turističke management kompanije Valamar koja upravlja svim turističkim objektima porečke tvrtke Riviera Holding.

Nagradu je Neptun dobio temeljem ankete Thomsonovih (britanskih) gostiju, koji su tome hotelu u Hrvatskoj dali najviše ocjene za kvalitetu hrane, ljubaznost i dobrodošlicu, kvalitetu usluge, čistoću te opći dojam o usluzi hotela. Nagrada je značajnija time, kako ističe direktor Neptuna Alen Benković, što Thomson svake godine putem ankete dodjeljuje nagrade najboljim objektima u cijelom svijetu.

Za iduću godinu iz Thomsona su najavili povećanje britanskih gostiju u Hrvatskoj, posebno u Istri i na Kvarneru (Poreč, Rovinj, Umag, Opatija i Rabac), a temeljem četiri avionske linije tjedno koje će dovoditi goste.

Hotel Neptun jedan je od 12 hotela iz sastava porečkog Riviera Holdinga, nalazi se u samom središtu Poreča, kategoriziran je s tri zvjezdice, a smještajni mu je kapacitet u 145 soba sa 263 kreveta. Hotel je otvoren tijekom cijele godine.

(Hina) xtam/xdspo yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙