FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poreč: nagrade porečkoj "Plavoj laguni"

POREČ, 18. studenoga 2004. (Hina) - Njemački touroperator "TUI"dodijelio je turističkom naselju "Laguna Galijot" porečke "Plavelagune" svojevrsni hotelijerski ekološki "Oscar" pod nazivom "TUIHolly".
POREČ, 18. studenoga 2004. (Hina) - Njemački touroperator "TUI" dodijelio je turističkom naselju "Laguna Galijot" porečke "Plave lagune" svojevrsni hotelijerski ekološki "Oscar" pod nazivom "TUI Holly".

Riječ je o priznanje koje se dodjeljuje najboljim hotelima s aspekta zaštite okoliša, prema ocjenama TUI-jevih gostiju, izviješteno je iz "Plave lagune".

U svojim programima TUI obuhvaća više od 10.000 hotela, a u sam vrh od 10 nagrađenih hotela ove godine, u svjetskoj konkurenciji, 8. mjesto osvojilo je hotelsko-apartmansko naselje Laguna Galijot u sastavu Plave lagune.

Među 100 hotela u svijetu, po tom kriteriju zaštite okoliša, uvršten je i hotel Laguna Materada iz sastava Plave lagune.

Iz porečke turističke tvrtke ističu kako su to jedini turistički objekti u Hrvatskoj koji su dobili takva prestižna priznanja za ekologiju.

Također hotel "Laguna galijot" se prema ocijenama TUI-evih gostiju drugu sezonu zaredom plasirao među sto najboljih hotela na svijetu.

Priznanja i nagrade predstavnicima "Plave lagune" uručena su na hotelijerskoj noći koja je prije nekoliko dana održana u Berlinu, stoji u današnjem priopćenju za javnost porečke "Plave lagune".

Nagrade objektima porečke "Plave lagune" stižu i iz vrlo zahtjevnog britanskog tržista. Naime, gosti koji su u Poreču ljetovali posredstvom britanskog touroperatora "Saga" hotelu "Laguna park" dodijelili su nagradu "Saga good food award" koja se dodjeljuje na temelju ocjena i dojmova gostiju poglavito za kvalitetu hrane i pića, priopćeno je iz "Plave lagune".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙