FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Umaški hotel Sol Aurora dobio nagradu Thomsona

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Hotel Sol Aurora iz sastava umaškehotelske tvrtke Istraturist ove je godine dobio zlatnu medalju ukategoriji "Best Thomson Summer Sun 3T Plus Accommodation", kojutemeljem glasovanja svojih gostiju dodjeljuje jedan od najvećihsvjetskih touroperatera, britanski Thomson, izvijestili su danas izIstraturista.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Hotel Sol Aurora iz sastava umaške hotelske tvrtke Istraturist ove je godine dobio zlatnu medalju u kategoriji "Best Thomson Summer Sun 3T Plus Accommodation", koju temeljem glasovanja svojih gostiju dodjeljuje jedan od najvećih svjetskih touroperatera, britanski Thomson, izvijestili su danas iz Istraturista.

Tu je nagradu hotel Sol Aurora dobio drugu godinu za redom, a kako napominju iz Istraturista, ona ima posebnu vrijednost jer svjedoči o kontinuiranoj kvaliteti usluge i smješaja u tome hotelu.

Hotelima Istraturista od 1998. upravlja španjolski hotelski lanac Sol Melia, a nagradu je direktorici marketinga i prodaje Manueli Kraljević na svečanosti u Londonu 9. studenoga uručio direktor Thomsona Peter Rothwell.

Sol Aurora je jedan od sedam hotela iz sastava Istraturista, smješten je uz samu plažu u turističkom naselju Katoro, a gostima je na raspolaganju 306 klimatiziranih soba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙