FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Natječaja za 3. GSM operatera u skladu s propisima; rok za ponude 3. prosinca

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Natječajni postupak za trećegmobilnog operatera provodi se u skladu s propisima te nema razloga zaproduljenje roka za konačnu predaju ponuda koji ističe krajem ovogatjedna, 3. prosinca do 12 sati, doznaje se iz Hrvatske agencije zatelekomunikacije.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Natječajni postupak za trećeg mobilnog operatera provodi se u skladu s propisima te nema razloga za produljenje roka za konačnu predaju ponuda koji ističe krajem ovoga tjedna, 3. prosinca do 12 sati, doznaje se iz Hrvatske agencije za telekomunikacije.

Za dodjelu koncesija u mobilnoj telefoniji, slijedom uvjeta u drugom ovogodišnjem natječaju objavljenog 22. listopada, u zadanom je roku, do 28. listopada, otkupljeno 13 primjeraka natječajne dokumentacije.

Iako se iz Agencije nije moglo doznati tko je sve otkupio dokumentaciju neslužbeno se doznaje da je među otkupiteljima i hrvatsko-švedski konzorcij "Treća sreća", koji stoji iza tvrtke Tele2, čiju (jedinu) ponudu za trećeg operatera Vijeće Agencije nije prihvatilo po završetku prvog natječaja (18. listopada).

Nezadovoljni nedodjeljivanjem koncesije i netransparentnim objašnjenjem Vijeća Agencije, konzorcij je u međuvremenu predao tužbu Upravnom sudu, ali i otkupio novu dokumentaciju. Iako se iz "Treće sreće" danas nije moglo doznati hoće li i stvarno 3. prosinca predati novu ponudu, naznačili su da su za posao trećeg operatera i dalje zainteresirani.

Drugim ovogodišnjim međunarodnim natječajem, za što rok za ponude ističe 3. prosinca, oglašene su ukupno tri koncesije u mobilnoj telefoniji - po jedna druge i treće generacije mobilne telefonije (GSM/DCS-1800 i UMTS) te jedna kombinirana koncesija (GSM/UMTS).

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙