FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BEOGRAD: PRIVEDENA BIVŠA MINISTRICA PROMETA

BEOGRAD: PRIVEDENA BIVŠA MINISTRICA PROMETABeograd,23.studenoga 2004.(Hina) - Bivšu ministrica prometa itelekomunikacija u vladi Srbije Mariju Rašeta Vukosavljević u utorakje privela policija i protiv nje je podnijeta kaznena prijava,objavile su u utorak beogradske agencije i elektronički mediji.
Beograd,23.studenoga 2004.(Hina) - Bivšu ministrica prometa i telekomunikacija u vladi Srbije Mariju Rašeta Vukosavljević u utorak je privela policija i protiv nje je podnijeta kaznena prijava, objavile su u utorak beogradske agencije i elektronički mediji.

Ona i desetak njezinih suradnika osumnjičeni su za zloporabu službenog položaja tijekom rekonstrukcije beogradske zračne luke u Surčinu, od ožujka 2003. do travnja 2004. godine.

Beogradska policija je priopćila da postoji osnovana sumnja da su privedeni nanijeli veliku materijalnu štetu javnom poduzeću Aerodrom "Beograd" a sebi nezakonito pribavili oko 780 tisuća eura.

Bivša ministrica prometa i telekomunikacija Marija Rašeta Vukosavljeviću, zbog sumnje da je zloupotrijebila novac iz Fonda za razvoj morala je podnijeti ostavku na svoju dužnost u bivšoj vladi premijera Zorana Živkovića iz Demokratske stranke, koji je na toj dužnosti zamijenio ubijenoga Zorana Đinđića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙