FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: MESIĆ: AFERA OKO MINISTRA ŽUŽULA NAŠKODILA JE HRVATSKOJ

ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Ne mogu, naravno, biti sudac u tojstvari ali držim da je afera oko ministra Žužula ipak naškodilaHrvatskoj, izjavio je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u razgovoruza austrijsku agenciju APA uoči glasanja u Hrvatskom saboru opovjerenju hrvatskom ministru vanjskih poslova.
ZAGREB, 25. studenog 2004. (Hina) - Ne mogu, naravno, biti sudac u toj stvari ali držim da je afera oko ministra Žužula ipak naškodila Hrvatskoj, izjavio je hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u razgovoru za austrijsku agenciju APA uoči glasanja u Hrvatskom saboru o povjerenju hrvatskom ministru vanjskih poslova.

"Ministar je sam pridonio produbljavanju afere jer je davao različite izjave", podsjeća hrvatski predsjednik, dodajući da je "medijima to bilo dovoljno da na tom temelju nastave graditi priču koja nije ni u interesu Hrvatske ni u interesu vlade ni u interesu ministra Žužula".

"Hrvatska je - kada je riječ o korupciji - visoko rangirana zemlja. Volio bih da Hrvatska nije tako visoko rangirana na ljestvici korupcije. Jasno je da nijedna afera u koju bi bili upleteni visoki hrvatski dužnosnici ne može biti od koristi Hrvatskoj - ni na unutarpolitičkoj ni na vanjskopolitičkoj razini", zaključuje hrvatski predsjednik Stjepan Mesić u razgovoru za APA-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙