FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

LS pozvao na izglasavanje nepovjerenja Žužulu

BUZET,11. studenog (Hina) - Predsjednik istarskog LS-a Mauro Ivančićpozvao je danas saborske zastupnike da izglasuju nepovjerenje ministruvanjskih poslova Miomiru Žužulu i otvore raspravu o stanju u tomMinistarstvu kako bi se "uklonile zapreke za učinkovit raddiplomacije".
BUZET,11. studenog (Hina) - Predsjednik istarskog LS-a Mauro Ivančić pozvao je danas saborske zastupnike da izglasuju nepovjerenje ministru vanjskih poslova Miomiru Žužulu i otvore raspravu o stanju u tom Ministarstvu kako bi se "uklonile zapreke za učinkovit rad diplomacije".

"Činjenica da hrvatski ribari u svojoj stvari štite državne interese bolje od hrvatske diplomacije najbolje govori o učinkovitosti Ministarstva vanjskih poslova", kazao je Ivančić na konferenciji za novinare u Buzetu.

Dodao je kako važan dio države kao što je diplomacija ne može postati, kako je rekao, "odlagalištem istrošenih politikanata".

Predsjednik istarskog LS-a osudio je pokušaje zataškavanja "afere Žužul", a svojevrsna suzdržanost IDS-ovih zastupnika u razotkrivanju stvarna stanja u diplomaciji, drži Ivančić, "na tragu je bezrezervne potpore premijera Ive Sanadera pojedinim čelnicima IDS-a, čak i u nekim kontroverznim projektima".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙