FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JACK STRAW ODUŠEVLJEN OSLOBAĐANJEM TALACA U AFGANISTANU

LONDON, 23. studenog 2004. (Hina/AFP) - Šef britanske diplomacije JackStraw izrazio je u utorak oduševljenje oslobađanjem troje zaposlenikaUN-a zatočenih od kraja listopada u Afganistanu, među kojima britanskedržavljanke iz Sjeverne Irske Annette Flanigan.
LONDON, 23. studenog 2004. (Hina/AFP) - Šef britanske diplomacije Jack Straw izrazio je u utorak oduševljenje oslobađanjem troje zaposlenika UN-a zatočenih od kraja listopada u Afganistanu, među kojima britanske državljanke iz Sjeverne Irske Annette Flanigan.

"Oduševljen sam viješću o oslobađanju Annette Flanigan, kosovske Albanke Shqipe Hebibi i filipinskog diplomata Angelita Nayana", izjavio je tajnik Foreign Officea u priopćenju ponavljajući da su "otmice, tko god bio žrtva, užasni zločini".

"Odlučnost onih koji su angažirani u obnovi Afganistana i dalje je jaka kao dosad", kazao je Jack Straw, ne izjašnjavajući se o tvrdnji da je oslobađanje talaca posljedica trgovine s otmičarima.

Šef navodnih otmičara Syed Mohammad Akbar Agha kazao je afganistanskoj novinskoj agenciji s bazom u Pakistanu da oslobađanje talaca uvjetovano oslobađanjem 24 talibana.

Afganistanski ministar unutarnjih poslova Ali Jalali izjavio je da se nije trgovalo s otmičarima troje zaposlenika UN-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙