FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Retel obilježila 50 godina poslovanja

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka za projektiranje,ugradnju i održavanje komunikacijske i informatičke opreme teposlovnih komunikacijskih mreža Retel d.o.o., obilježila je danas 50godina svog poslovanja.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka tvrtka za projektiranje, ugradnju i održavanje komunikacijske i informatičke opreme te poslovnih komunikacijskih mreža Retel d.o.o., obilježila je danas 50 godina svog poslovanja.

Tom prigodom direktor tvrtke Petar Babić najavio je širenje poslovanja i otvaranje novih podružnica. Dodao je i kako je cilj kompanije ostati među vodećima u komunikacijskim uslugama te se uspješno nositi sa konkurencijom.

Uspješno poslovanje kroz sve ove godine, kazao je Babić, temelji se na politici stalnog ulaganja u ljudske potencijale te njihovo usavršavanje i obrazovanje u edukacijskim centrima.

Tvrtka danas zapošljava 55 stručnih djelatnika i prisutna je kod više od 200 tvrtki i državnih institucija kroz ugovore o preventivnom i interventnom održavanju u funkciji sistem integratora telekomunikacijske i informatičke tehnologije. Usluge Retela tako koriste tvrtke poput Ina-e, Podravke, Vindije, Hrvatske pošte te državne institucije i banke.

Prošle je godine Retel ostvario promet od 23,5 milijuna kuna, a dobit tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine iznosi 286 tisuća kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙