FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PIK Vrbovec: prenosi se gubitak od 102 milijuna kuna

VRBOVEC, , 11. studenog 2004. (Hina) - Glavna skupština Mesneindustrije PIK Vrbovec odlučila je danas, prihvaćajući financijskaizvješća o poslovanju tvrtke u prošloj godini, gubitak od 102,8milijuna kuna prenijeti u poslovnu 2004. godinu,
VRBOVEC, , 11. studenog 2004. (Hina) - Glavna skupština Mesne industrije PIK Vrbovec odlučila je danas, prihvaćajući financijska izvješća o poslovanju tvrtke u prošloj godini, gubitak od 102,8 milijuna kuna prenijeti u poslovnu 2004. godinu,

Skupština je raspravljala o izvješću Uprave o stanju Društva, te izvješću Nadzornog odbora o obavljenom nadzoru poslovanja Društva, kao i izvješću revizora Društva za prošlu godinu.

PIK ne može živjeti od državnih sanacija već od svoje proizvodnje i rada, istaknuo je Vladimir Begović, koji je na čelu Uprave od 18. svibnja ove godine, te dodao da se Društvo polagano ali sigurno vraća na domaće tržište.

Glavna skupština nije odobrila lanjski rad, odnosno nije dala razrješnicu bivšoj Upravi i Nadzornom odboru za poslovanje u 2003. godini, a protiv Bojana Bevca, bivšeg predsjednika Uprave podnijete su dvije kaznene prijave - zbog osnovane sumnje za učinjene kriminalne radnje u vremenu dok je bio predsjednik Uprave PIK-a Vrbovec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙