FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POTPREDSJEDNIK VLADE SRBIJE NA KONGRESU HRVATSKIH EKONOMISTA

BEOGRAD,8. studenoga(Hina) - Potpredsjednik Vlade Srbije Miroljub Labusprisustvovat će Kongresu Hrvatskog društva ekonomista od 10. do 12.studenoga u Opatiji, gdje će razgovarati i s najvišim hrvatskimdužnosnicima, priopćila je u ponedjeljak Vlada Srbije.
BEOGRAD,8. studenoga(Hina) - Potpredsjednik Vlade Srbije Miroljub Labus prisustvovat će Kongresu Hrvatskog društva ekonomista od 10. do 12. studenoga u Opatiji, gdje će razgovarati i s najvišim hrvatskim dužnosnicima, priopćila je u ponedjeljak Vlada Srbije.

Kako se navodi u priopćenju, potpredsjednik srbijanske Vlade razgovarat će s hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, premijerom Ivom Sanaderom, guvernerom Narodne banke Željkom Rohatinskim i ministrom financija Ivom Šukerom.

Razgovori će se, kaže se u priopćenju, voditi o bilateralnoj suradnji, europskim integracijama, gospodarskim odnosima, kao i o izgradnji naftovoda Konstanza-Pančevo-Omišalj-Trst, a Labus će na Kongresu 10. studenoga govoriti o mogućnostima i ograničenjima gospodarske suradnje između Srbije i Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙