FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 22. studenog

ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 22. studenoga.
ZAGREB, 22. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 22. studenoga.

KARLOVAC - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručit će stradalnicima iz Domovinskog rata ključeve i rješenja za useljenje u 25 stanova (Turanj 14 u 11 sati).

ZAGREB - Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i Svjetska banka organiziraju konferenciju pod nazivom "Odgovor na izazove 21. stoljeća - Transformiranje srednjoškolskog obrazovanja u Hrvatskoj". Sudionici konferencije analizirat će izazove s kojima se suočava Hrvatska u svojim naporima na pružanju mogućnosti srednjoškolskog obrazovanja koje će odgovarati potrebama mladih danas i u bliskoj budućnosti. Uvodno će govoriti ministar znanosti Dragan Primorac, direktor regionalnog ureda Svjetske banke Anand Seth i voditelj tima Svjetske banke za obrazovanje Pasi Sahlberg (Hotel Regent Esplanade, Mihanovićeva 1, od devet do 18 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen 10. Sa(n)jam knjige u Istri. Organizatori će predstaviti program ovogodišnjeg Sajma i objaviti imena nominiranih za knjižnu nagradu "Kiklop" (Muzej za umjetnost i obrt, Trg maršala Tita 10 u 12 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjiga "Spomenici Gornjih Poljica", autora Marka Mišerde i "Prinosi povijesti Poljica", autora Alfonsa Pavića. O knjigama će govoriti akademik Josip Bratulić, dr. Nedjeljko Mihanović i dr. Jure Krišto. Predstavljanje knjiga organiziraju Društvo Poljičana "Sveti Jure" i Udruga zagrebačkih Poljičana (Muzej Mimara, Roosveltov trg 5 u 17,30 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Stanke Kujundžić "Naši mladenci" (Filozofski fakultet u 13,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne - Neven Leskovar

poslijepodne - Srebrenka Parlov

navečer - Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/4808 600

telefaks: 01/4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙