FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Hewlett-Packard" ne odustaje od projekta "Najbolje od nas"

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka "Hewlett-Packard" priopćilaje večeras da nije odustala od humanitarnog projekta "Najbolje odnas", kojim se obiteljima s osmero i više djece želi osiguratibesplatna računala.
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka "Hewlett-Packard" priopćila je večeras da nije odustala od humanitarnog projekta "Najbolje od nas", kojim se obiteljima s osmero i više djece želi osigurati besplatna računala.

Tvrtka, međutim, navodi da s organizatorom akcije Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti još nije potpisan ugovor o rokovima dobave besplatnih računala.

Ministarstvo obitelji jučer je pak priopćilo da je odlučilo samostalno provesti program nabave računala za višečlane obitelji jer "'Hewlett-Packard' s kojom je potpisano pismo namjere nije poštovao tu obvezu".

U Ministarstvu kažu također da je s "Hewlett Packardom" 2. srpnja potpisano pismo namjere kojim se ta tvrtka obvezala najkasnije do kraja listopada osigurati računala za obitelji s osmero i više djece, ali da tvrtka nije poštovala tu obvezu.

U "Hewlett Packardu" pak kažu da je pismom namjere utvrđena zajednička namjera stranaka da sklope ugovor koji će utvrditi njihova prava i obveze, ali da još nije određen datum potpisivanja ugovora pa tako ni rokovi za dobavu računala.

"Naš je cilj da obitelji s osmero i više djece što prije dobiju računala pa se ubrzano nastoji što prije stvoriti uvjete za sklapanje ugovora", kažu u "Hewlett Packardu".

SDP-ov zastupnik Ivica Pančić jučer je zatražio očitovanje na pitanje zašto je raspisan natječaj za kupnju računala, iako se "Hewlett Packard" obvezao da će višečlanim obiteljima darovati 400 računala.

U Ministarstvu su odgovorili da predviđeni ugovor s "Hewlett Packardom" još nije potpisan niti su računala dobavljena pa je ono zbog sve češćih zahtjeva obitelji kojima je najavljena akcija odlučilo samostalno provesti program nabave računala za ovu godinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙