FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Agrolaguna poslovala s dobiti

POREČ/ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Porečkipoljoprivredno-prehrambeni proizvođač Agrolaguna u prvih je devetmjeseci ove godine ostvario dobit u iznosu većem od milijun kuna,navodi se u financijskom izvješću te tvrtke koje prenosi Zagrebačkaburza.
POREČ/ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Porečki poljoprivredno-prehrambeni proizvođač Agrolaguna u prvih je devet mjeseci ove godine ostvario dobit u iznosu većem od milijun kuna, navodi se u financijskom izvješću te tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

U istom lanjskom razdoblju ta je tvrtka zabilježila gubitak od 3,8 milijuna kuna.

Ukupni prihodi Agrolagune u prvih devet mjeseci ove godine smanjeni su za 11,1 posto - sa lanjskih 49,95 milijuna kuna na 44,40 milijuna kuna.

Istodobno su ukupni rashodi tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine smanjeni za 19,41 posto na 43,31 milijuna kuna.

Koncern Agrokor objavio je nedavno javnu ponudu za kupnju svih preostalih redovnih dionica porečke Agrolagune, jedne od najvećih istarskih tvrtki za poljoprivrednu proizvodnju i vinarstvo. Kupnjom od Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) na javnoj dražbi na Zagrebačkoj burzi 23. rujna, Agrokor je stekao 16.554 redovnih dionica Agrolagune, što čini 58,11 posto temeljnog kapitala te tvrtke. Za spomenute je dionice Koncern platio 41,38 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙