FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadroagent ostvario dobit od 5,9 milijuna kuna

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Riječka tvrtka Jadroagent koja sebavi pomorskim, agencijskim i otpremničkim uslugama u zemlji iinozemstvu, te uslugama u putničkom i turističkom prometu, u prvih jedevet mjeseci ove godine ostvarila dobit u iznosu od 5,9 milijunakuna koja je znatno, 306,8 posto veća u odnosu na isto razdoblje, kadami je dobit bila 1,45 milijuna kuna, navodi se u financijskom izvješćute tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Riječka tvrtka Jadroagent koja se bavi pomorskim, agencijskim i otpremničkim uslugama u zemlji i inozemstvu, te uslugama u putničkom i turističkom prometu, u prvih je devet mjeseci ove godine ostvarila dobit u iznosu od 5,9 milijuna kuna koja je znatno, 306,8 posto veća u odnosu na isto razdoblje, kada mi je dobit bila 1,45 milijuna kuna, navodi se u financijskom izvješću te tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ukupni prihodi Jadroagenta u prvih devet mjeseci ove godine porasli su za 13,31 posto - sa lanjskih 27 milijuna kuna na 30,66 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji porasli su 1,48 posto, na 5,92 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu značajnije porasli za 23,53 posto sa 17,31 milijuna kuna na 21,38 milijuna kuna.

Ukupni rashodi tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine smanjeni su za 2,62 posto na 24,16 milijuna kuna, čemu je uzrok znatni manji trošak negativne tečajne razlike.

U pojašnjenju Uprave ističe se da su rezultati poslovanja u prvih devet mjeseci ove godine znatno bolji u odnosu na prethodnu godinu i na prvo polugodište ove godine, te da je u svim djelatnostima ostvareno povećanje prihoda, Zbog pretežitog poslovanja na inozemnom tržištu i traženju predujmova od stranih kupaca u agencijskom poslovanju, likvidnost društva je na zadovoljavajućem nivou, ocijenila je Uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙