FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

AUTO-HRVATSKA U 3. TROMJESEČJU OSTVARILA DOBIT

ZAGREB, 3. studenoga 2004. (Hina) - Trgovina gospodarskim i osobnimvozilima, rezervnim dijelovima i servis Auto-Hrvatska u prvih devetmjeseci ove godine ostvarila je dobit u iznosu od 29,79 milijuna kunakoja je veća za 6,2 posto u odnosu na isto razdoblje lani, navodi se ufinancijskom izvješću te tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 3. studenoga 2004. (Hina) - Trgovina gospodarskim i osobnim vozilima, rezervnim dijelovima i servis Auto-Hrvatska u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je dobit u iznosu od 29,79 milijuna kuna koja je veća za 6,2 posto u odnosu na isto razdoblje lani, navodi se u financijskom izvješću te tvrtke koje prenosi Zagrebačka burza.

Ukupni prihodi Auto-Hrvatske u prvih devet mjeseci ove godine porasli su za 5,1 posto sa 422,50 milijuna kuna na 444,13 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji porasli su za 4,7 posto na 408,82 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni za 70 posto sa 9,52 milijuna kuna na 2,85 milijuna kuna.

Ukupni rashodi tvrtke u prvih devet mjeseci ove godine povećani su za 4,9 posto na 413,49 milijuna kuna.

U pojašnjenju Uprave kaže se da su operativni i ostali troškovi ukupno u porastu, no ističu da je likvidnost tvrtke zadovoljavajuća zbog dosljedne primjene financijske i komercijalne politike.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙