FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugovor tvrtke b4b i Bosnalijeka

ZAGREB/SARAJEVO, 15. studenog 2004. (Hina) Regionalna SAPkonzultantska kuća b4b sa sjedištem u Zagrebu i sarajevski proizvođačlijekova Bosnalijek potpisali su ugovor o implementaciji SAP poslovnogsustava, a riječ je o projektu ukupne vrijednosti 1,8 milijuna eura,objavio je danas b4b.
ZAGREB/SARAJEVO, 15. studenog 2004. (Hina) Regionalna SAP konzultantska kuća b4b sa sjedištem u Zagrebu i sarajevski proizvođač lijekova Bosnalijek potpisali su ugovor o implementaciji SAP poslovnog sustava, a riječ je o projektu ukupne vrijednosti 1,8 milijuna eura, objavio je danas b4b.

Ugovor obuhvaća prodaju licenci te pružanje konzultantskih usluga za implementaciju SAP funkcionalnosti, a realizirat će se u dvije faze, od kojih prva počinje danom potpisivanja ugovora i traje do kraja 2005. godine. Druga faza počinje u siječnju 2006. godine i trajat će šest mjeseci, a početak operativnog korištenja sustava planiran je već krajem 2005. godine, kaže se u priopćenju.

Na odluku Bosnalijeka o implementaciji SAP poslovnog sustava i odabir partnera za implementaciju - tvrtke b4b, utjecalo je i iskustvo b4b-a na području farmaceutske industrije poput implementacija SAP rješenja u zagrebačkoj Plivi i koprivničkom Belupu, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙