FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: Poduzetničkim centrima darovana informatička oprema

OSIJEK,12. studenog(Hina) - Poduzetničkim centrima i poduzetničkiminkubatorima s područja Osječko-baranjske županije danas je darovanainformatička oprema vrijedna 65.000 eura, što je rezultat projektaostvarenog u suradnji županijskih vlasti i talijanske regije FriuliVenezia Giulia.
OSIJEK,12. studenog(Hina) - Poduzetničkim centrima i poduzetničkim inkubatorima s područja Osječko-baranjske županije danas je darovana informatička oprema vrijedna 65.000 eura, što je rezultat projekta ostvarenog u suradnji županijskih vlasti i talijanske regije Friuli Venezia Giulia.

Voditelj projekta Luigi Parlatore kazao je kako je to znak prijateljstva talijanske Vlade i osječke regije, naglasivši značaj djelovanja poduzetničkih centara te upoznavanja poduzetnika s potporama koje mogu ostvariti.

Župan Krešimir Bubalo ocijenio je kako je riječ o doprinosu razvoju poduzetništva u Županiji, dodavši kako je ove godine iz županijskog proračuna u različite projekte poticanja gospodarstva izdvojeno više od 30 milijuna kuna te da se i iduće godine očekuje značajan iznos kao i otvaranje predpristupnih fondova Europske unije.

(Hina) xivuč ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙