FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: potpisan ugovor o ostvarivanju projekta "Poduzetnik"

GOSPIĆ, , 28. listopada 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada ipoduzetništva Branko Vukelić i ličko-senjski župan Milan Jurkovićpotpisali su danas u Gospiću Ugovor o ostvarivanju "Lokalnog projektarazvoja Poduzetnik".
GOSPIĆ, , 28. listopada 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić i ličko-senjski župan Milan Jurković potpisali su danas u Gospiću Ugovor o ostvarivanju "Lokalnog projekta razvoja Poduzetnik".

Riječ je o vrlo povoljnim kreditima za koje je osigurano 50 milijuna kuna uz kamatu od 2 do 4 posto kao nov poticaj razvoju poduzetničke aktivnosti u toj županiji koja je u proteklih nekoliko godina s nadležnim ministarstvima za to izdvojila 140 milijuna kuna.

Ministar Vukelić sastao se i s gradonačelnicima i načelnicima općina s kojima je razgovarao o poduzetničkom povezivanju i uređivanju poduzetničkih zona. Kako je rečeno do 2007. izgradit će se najmanje sedam poduzetničkih zona u Novalji, Gospiću, Senju, Perušiću, Brinju i Otočcu.

Na javnoj tribini za poduzetnike bilo je, uz ostalo, govora o uvjetima kreditiranju kako bi se što uspješnije razvijalo malo i srednje poduzetništvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙