FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sućut ministra Vukelića u povodu smrti četvorice radnika

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada ipoduzetništva Branko Vukelić, kojeg je vijest o tragediji u trogirskombrodogradilištu zatekla na službenom putu u Kini, izrazio je danassućut u povodu pogibije četvorice radnika Brodotrogira, priopćilo jeMinistarstvo gospodarstva.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić, kojeg je vijest o tragediji u trogirskom brodogradilištu zatekla na službenom putu u Kini, izrazio je danas sućut u povodu pogibije četvorice radnika Brodotrogira, priopćilo je Ministarstvo gospodarstva.

"Pretužna vijest o iznenadnoj smrti oca Ante i sina Josipa Vržine i njihovih mladih kolega Danijela Marjanovića i Ante Šamije sve nas u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva duboko je potresla.

Težina gubitka voljene osobe i suradnika neopisiv je osjećaj koji tek donekle umiruju lijepa sjećanja na trenutke provedene s njima. Nikada nećemo spoznati dubinu Vaše osobne boli, ali Vas molimo da nam dopustite da naša srca i molitve za poginule budu ujedinjene s Vašima.

Dozvolite mi da Vam u ime Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i moje osobno, izrazim duboku i iskrenu sućut u povodu tragične smrti Vaših kolega", stoji u brzojavu sućuti ministra Vukelića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙