FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MINISTAR VUKELIĆ U ŠANGAJU ZAVRŠIO POSJET KINI

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Hrvatsko izaslanstvo predvođenoministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Brankom Vukelićemboravilo je u srijedu u Šangaju, 13-milijunskom kineskom gradu inajznačajnijem gospodarskom središtu te zemlje, priopćilo je u srijeduMinistarstvo gospodarstva.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Hrvatsko izaslanstvo predvođeno ministrom gospodarstva, rada i poduzetništva Brankom Vukelićem boravilo je u srijedu u Šangaju, 13-milijunskom kineskom gradu i najznačajnijem gospodarskom središtu te zemlje, priopćilo je u srijedu Ministarstvo gospodarstva.

Ministar Vukelić sastao se trećeg dana službenog posjeta Kini s predsjednikom šangajskog Savjeta za promicanje međunarodne trgovine (CCPIT) Cen Furongom i s potpredsjednikom Kineske narodne političke savjetodavne konferencije Song Yiqiaom.

Vukelić je podsjetio na uspješnu suradnju Zagreba i Šangaja koji će 2005. godine proslaviti 25 godina prijateljskih odnosa.

Cen Furong ocijenio je da bi se suradnja mogla intenzivirati i povećati korištenjem hrvatskih luka za kineske robe na putu prema zemljama regije, kao i ulaganjem kineskih tvrtki u hrvatsko gospodarstvo.

Hrvatsko je izaslanstvo završilo posjet Kini obilaskom Jin Qiao izvozne proizvodne zone, dijelu industrijske zone Pudong u kojoj je prisutno oko 500 stranih tvrtki, stoji u priopćenju Ministarstva gospodarstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙