FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Priznanja izlagačima na sajmovima INTERLIBER, INFO i EDUCA Plus

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - U sklopu međunarodnih sajmovaINTERLIBER, INFO i EDUCA Plus, koji se ovoga tjedna održavaju naZagrebačkom velesajmu, danas su dodijeljena priznanja i diplomeizlagačima za uspješnost nastupa.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - U sklopu međunarodnih sajmova INTERLIBER, INFO i EDUCA Plus, koji se ovoga tjedna održavaju na Zagrebačkom velesajmu, danas su dodijeljena priznanja i diplome izlagačima za uspješnost nastupa.

Posebno priznanje s kristalnom skulpturom za visoku razinu ukupnog nastupa na 27. međunarodnom sajmu knjiga i učila - INTERLIBER dobila je zagrebačka Školska knjiga, dok je priznanje za dizajn izložbenog prostora s kristalnom skulpturom pripalo Leksikografskom zavodu Miroslav Krleža iz Zagreba.

Priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa na ovogodišnjem Interliberu dobilo je šest zagrebačkih nakladnika - AGM, Algoritam, Profil International, V.B.Z. i Znanje.

Diplome za uspješnu suradnju i suorganizaciju toga sajma dobili su Poslovno udruženje izdavača i knjižara Bosne i Hercegovine (kao zemlja-partner), Zajednica nakladnika i knjižara pri Hrvatskoj gospodarskoj komori te Knjižnice grada Zagreba.

Za uspješnost nastupa na 36. međunarodnom sajmu informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija-INFO posebno priznanje i kristalnu skulpturu dobila je tvrtka VIPnet, dok je T-Hrvatski telekom (T-HT) dobio priznanje za dizajn s istom skulpturom.

Priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa na INFO-u pripala su tvrtkama Ericsson Nikola Tesla, HG Spotu, Siemensu, Sony Ericssonu te VIDI-ju.

Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, Microsoft Hrvatska, Udruga za video igre i DVD te Udruga pokretnih komunikacija Hrvatske dobili su diplome Zagrebačkog velesajma za suradnju i suorganizaciju INFO-a 2004.

Posebno priznanje i kristalnu skulpturu na 2. izložbi poslovnog obrazovanja i upravljanja ljudskim potencijalima-EDUCA Plus dobila je zagrebačka tvrtka Poslovna znanja, a tvrtke Elit-Trade iz Zagreba i Kienbaum Management Consultants iz Njemačke dobitnici su priznanja za visoku razinu ukupnog nastupa.

Diploma za uspješnu suradnju na sajmu EDUCA Plus 2004. dodjeljena je Hrvatskoj gospodarskoj komori.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙