FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Idući tjedan sajmovi INFO, INTERLIBER i EDUCA Plus

ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - U sklopu tri međunarodnespecijalizirane sajamske priredbe INFO, INTERLIBER i EDUCA Plus, kojiće se na Zagrebačkom velesajmu održati od 9. do 13 studenoga, napovršini većoj od 25 tisuća četvornih metara ukupno će se predstavitioko 500 domaćih i inozemnih izlagača.
ZAGREB, 3. studenog 2004. (Hina) - U sklopu tri međunarodne specijalizirane sajamske priredbe INFO, INTERLIBER i EDUCA Plus, koji će se na Zagrebačkom velesajmu održati od 9. do 13 studenoga, na površini većoj od 25 tisuća četvornih metara ukupno će se predstaviti oko 500 domaćih i inozemnih izlagača.

Najavljujući programe tih tradicionalnih sajmova na današnjoj konferenciji za novinare direktor Grupe sajmova Zagrebačkog velesajma Berislav Čizmek istaknuo je njihovu raznolikost, ali i zajedničku poveznicu s novim tehnologijama, izdavaštvom, obrazovanjem i znanjem općenito.

Na 36. međunarodnom sajma informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija-INFO-u predstavit će se 230 izlagača, među kojima i najveće informatičke i telekom tvrtke. Prva dva dana INFO-a namijenjena su samo poslovnoj publici, a među brojnim popratnim stručnim događanjima organizatori ističu međunarodnu konferenciju "Tržišni i tehnološki trendovi u zemljama Adriatic regije" (9. studenoga) te 7. konferenciju o call centrima (11. studenoga). Govoreći u ime pokrovitelja ovogodišnjeg INFO-a Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka pomoćnica ministra Tatjana Holjevac istaknula je značaj sajamskog susreta struke i publike. Naglasila je i napore Ministarstva u uvođenju zakonske regulative sukladne EU, koja bi trebala dovesti do potpune liberalizacije hrvatskog telekom tržišta.

Pokrovitelji 27. međunarodnog sajma knjiga-INTERLIBER i 2. izložbe poslovnog obrazovanja i upravljanja ljudskim potencijalima-EDUCA Plus su Ministarstvo kulture i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, dok je suorganizator Zajednica nakladnika i knjižara koja djeluje pri HGK.

Na toj smotri knjige predstavit će se oko 220 izlagača, od kojih 166 iz Hrvatske i 57 iz pet stranih zemalja, a zemlja partner je Bosna i Hercegovina. Uz predstavljanje brojnih knjiga, časopisa i drugih proizvoda nakladništva održat će se i dva okrugla stola "5 do 12 za hrvatsku knjigu" (10. studenoga) i "Dan knjige" (12. studenoga).

Glavne teme 2. sajma EDUCA Plus su stručno usavršavanje i obrazovanje, posao i karijera, programska rješenja i motivacija za rad, a sa svojim novostima predstavit će se i tvrtke koje provode programe poslovnog obrazovanja uz korištenje modernih tehnologija.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙