FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 12. studenog

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje zapetak, 12. studenog.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za petak, 12. studenog.

OPATIJA - Trećeg, završnog dana 12. tradicionalnog savjetovanja "Ekonomska politika Hrvatske u 2005.", bit će, između ostaloga, riječi o politici javnih radova i razvoju infrastrukture, utjecaju ekonomske politike na razvoj hrvatskog poduzetništva te mirovinskim fondovima kao strateškim investitorima u razvoju gospodarstva (9,00 sati, Grand hotel Adriatic).

ZAGREB - Prehrambena industrija Lura na susretu s novinarima predstavit će poslovne rezultate za prvih devet mjeseci ove godine, kao i najnovije poslovne aktivnosti (10 sati, Lura, Marijana Čavića 9).

ZAGREB - Tvrtka Chromos-Boje i lakovi na konferenciji za novinare predstavit će rezultate poslovanja za devet mjeseci ove godine, kao i planove za naredno razdoblje. Ujedno će biti riječi i o strategiji razvoja tvrtke (12 sati, Chromos- Boje i lakovi, Radnička cesta 173D).

ZAGREB - U sklopu manifestacije "Dani meda u Zagrebu" bit će održan okrugli stol pod nazivom "Med, zdrava namirnica" na kojem će između ostalog biti riječi o poduzetništvu u pčelarstvu te zakonskoj regulativi u proizvodnji i prometu meda (10,00 sati, Hotel Opera, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - U sklopu 36. međunarodnog sajma informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija "INFO 2004", bit će dodijeljene nagrade i priznanja najuspješnijim izlagačima (12,00 sati, ZV, Avenija Dubrovnik 15).

ZAGREB - U rujnu je prekinut četveromjesečni trend pada broja izdanih građevnih dozvola, pokazuju podaci Državnog zavoda za statistiku.

Ukupno je u rujnu izdano 911 građevnih dozvola, dok ih je u kolovozu izdano 854, što je bio najmanji broj izdanih građevnih dozvola od svibnja.

ZAGREB/VARAŽDIN - Gubitak tekstilne industrije Varteks iz Varaždina u prvih devet mjeseci ove godine iznosio je 25,69 milijuna kuna, doznaje se iz izvještaja koji je ta tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.

Ukupni prihodi Varteksa u prvih devet mjeseci iznosili su 354,12 milijuna kuna, pri čemu su prihodi od prodaje u zemlji bili 144,5, a od prodaje u inozemstvu 182,71 milijuna kuna.

Urednik: Darko Buković

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙