FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIPnet: novosti u pokretnom broadband internetu i UMTS-u

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka VIPnetpredstavila je danas u sklopu Sajma informacijske tehnologije,telekomunikacija i novih medija "INFO" nove usluge u mobilnomširokopojasnom (broadband) internetu te novosti u UMTS tehnologiji.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Telekomunikacijska tvrtka VIPnet predstavila je danas u sklopu Sajma informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija "INFO" nove usluge u mobilnom širokopojasnom (broadband) internetu te novosti u UMTS tehnologiji.

Od sredine studenoga VIPnet uvodi tarifu u mobilnom širokopojasnom internetu s većim brojem besplatnih megabajta (MB) uključenih u pretplatu u odnosu na dosadašnje tarifne modele. Tako će korisnici nove tarife - GPRS/EDGE - Mobile Broadband, imati 100 besplatnih MB prenesenih podataka.

Najavljeno je i skoro uvođenje Vodafone Mobile Connect EDGE kartice (VMC) koji će, tvrde iz VIPneta, omogućiti najbrži mobilni pristup internetu putem mreže od 220 kilobajta u sekundi.

Predstavljena je i novost u slanju SMS poruka putem Microsoftovih programa Outlook i Outlook Expres, koja će od biti dostupna svim VIP pretplatnicima te novosti u UMTS tehnologiji (prijenos zvuka i slike putem mobitela). To su video konferencijski poziv koji omogućava video pozivanje s UMTS mobilnog telefona na osobno računalo povezano s internetom te video sekretarica koja omogućava ostavljanje video poruke na mobilnom telefonu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙