FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hak: snijeg na autocesti Rijeka-Zagreb

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Snijeg pada na dijelu čvorKikovica-čvor Vrbovsko na autocesti Rijeka-Zagreb i na dionici stareceste Zagreb-Rijeka od Kikovice do Vrbovskog, izvijestio je HAK u16,45 sati.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Snijeg pada na dijelu čvor Kikovica-čvor Vrbovsko na autocesti Rijeka-Zagreb i na dionici stare ceste Zagreb-Rijeka od Kikovice do Vrbovskog, izvijestio je HAK u 16,45 sati.

Zbog zimskih uvijeta na tim dionicama zabranjen je promet kamionima s prikolicom i tegljačima s poluprikolicom dok ostali prometuju isključivo s zimskom opremom.

Na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, puše i jak bočni vjetar dionicom od Kikovice do tunela Tuhobić, a magla smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara mjestimično od čvora Oštravica do čvora Bosiljevo 2.

Kolnici su mokri u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Dalmaciji, Kvarneru, Istri, Lici i Gorskom kotaru.

Dionica A1 Zagreb-Split na dijelu od čvora Brinje do privremenog spoja na državnu cestu D23 u smjeru Zagreba, ponovno je otvorena za sve kategorije vozila. Od 15,20 sati zatvarena je desna cijev tunela Brinje smjer Split. Za to vrijeme vozit će se kroz lijevu cijev uz ograničenje brzine na 60 km/h. Zbog jakog vjetra promet ide usporeno i dionicom A1 Zagreb-Split, Marune-Maslenica-Posedarje-Zadar 2.

Od 16,45 sati Krčki most otvoren je za sve skupine vozila.

HAK upozorava na odrone zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, te na cestama kroz gorja, učestale nakon nedavnih oborina.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu iz države preko GP-a Bajakovo, Bregana i Macelj, a na Županji ulaz. Na ostalim prijelazima nema čekanja na prijelaz granice.

Od sinoć je zbog snijega zatvorena granična kontrolna točka Mijaca.

Katamaran Silba u svojoj redovnoj liniji Split-Bol-Jelsa u 16 sati je otkazana zbog loših vremenskih uvijeta. U prekidu je trajektna linija Drvenik ( kod Makarske)-Sučuraj. Ostale trajektne linije plove redovito prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙