FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet od vrgorca do oraha jednim trakom

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Promet županijskom cestom od Vrgorcado Oraha od 20 sati odvija se do daljnjeg jednim trakom, usporeno iotežano, izvijestio je večeras HAK.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Promet županijskom cestom od Vrgorca do Oraha od 20 sati odvija se do daljnjeg jednim trakom, usporeno i otežano, izvijestio je večeras HAK.

Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv. Rok zatvorena je za sav promet.

Također je zatvoren i dio autoceste u smjeru Zagreba, zbog radova održavanja, od čvora Brinje do privremenog spoja na cestu D23. Obilazni pravac je čvor Brinje-Križpolje-Jezerane-D23.

Promet na autocesti usporavaju i radovi na dionici Vrpolje-Dugopolje od 339. do 340. kilometra. Na križanju autoceste A1 Zagreb-Split i državne ceste D23 od Josipdola do vrha Kapele, isto kao i na D1 od Plitvičkih jezera i dalje prema jugu gusta magla i gust snijeg otežavaju promet. Snijeg se zadržava na kolniku zbog čega dolazi do zastoja. Za vozače koji kreću na put kroz spomenuta područja, potrebna je zimska oprema.

Zabrana je prometa za teretna vozila iznad 3,5 tona (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima) zbog olujnog vjetra na A6 Rijeka-Zagreb na dionici čvor Kikovica-Delnice. Slab snijeg pada na dionici autoceste (A6) Zagreb Rijeka od čvora Oštrovica do tunela Čardak.

Također zbog jake bure, na Jadranskoj magistrali između Sibinja i Karlobaga prometuju samo osobna vozila, dok je dalje do Sv. Marije Magdalene zabranjen promet za I skupinu vozila kao i preko Paškog mosta. Krčki je most otvoren za sve kategorije vozila.

Mokrih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorja, HAK vozače moli za dodatan oprez.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Pojačan je teretni promet na GP Macelj u oba smjera, a na Bregani samo na izlazu. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno.

Zbog jake bure trajektne linije Mišnjak-Jablanac i Prizna-Žigljen su u prekidu. Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙