FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici uglavnom mokri, a ima magle i snijega

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Kolnici su pretežno mokri usjeverozapadnom dijelu zemlje, Dalmaciji, Kvarneru, Istri, Lici iGorskom kotaru, izvijestio je Hrvatski autoklub u 7 sati.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - Kolnici su pretežno mokri u sjeverozapadnom dijelu zemlje, Dalmaciji, Kvarneru, Istri, Lici i Gorskom kotaru, izvijestio je Hrvatski autoklub u 7 sati.

Snijeg povremeno pada na dionici autoceste A6, Rijeka-Zagreb, između Bosiljeva 2 i Rijeke, dok jak bočni vjetar puše na vijaduktu Hreljin. Na području Delnica ima magle koja smanjuje vidjlivost na 100 do 200 m, gdje pada i slab snijeg kao i na području Gornjeg Jelenja, te na dionici autoceste A1, Zagreb-Split, između Bosiljeva i Male Kapele. Između Vrpolja i Dugopolja te Zadra i Pirovca na spomenutoj autocesti brzina vožnje je ograničena na 80 km/h zbog kiše. Magle ima i na području istočne Slavonije

Autocesta A1 Zagreb-Split zbog radova je u smjeru Zagreba zatvorena na dijelu od čvora Brinje do privremenog spoja na državnu cestu D23. Od čvora Brinje treba voziti kroz Križpolje i Jezerane, te dalje obilaznicom oko budućeg tunela Mala Kapela.

Svi važniji mostovi na Jadranu i Jadranska magistrala prohodni su za sav promet.

Upozoravamo na odrone zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali, te na cestama kroz gorja, učestale nakon nedavnih oborina.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Do 30. studenog traju radovi na dionici državne ceste D33 Skradin-Šibenik na predjelu Lugovića vozi se jednim trakom i otežano.

Zbog pojačanih radova na Jadranskoj magistrali, na dionicama Ruskamen-Dupci i Igrane-Živogošće, te obilaznici Makarske, povremeno dolazi do kraćih zastoja, jer se prometuje izmjenično, uz semafore.

Radovi na Istarskom ipsilonu: na mostovima od Matulja do Rogovića i sanacija pokosa na 52. km traju do 15. studenog.

Osobna vozila između Osijeka i Vinkovaca kroz područje Ernestinova voze bez ograničenja, dok teretna vozila, do daljnjega, prometuju obilazno prema postavljenoj prometnoj signalizaciji.

Na kraćoj dionici autoceste A3 Zagreb-Slavonski Brod u dužini od 300m, kod 274. km na kutinskom području, promet povremeno usporavaju radovi. U tijeku je sanacija i sjeverne strane kolnika mosta Ilova.

Državnom cestom D53 zbog rekonstrukcije mosta u Ulici Svetog Antuna u Slavonskom Brodu promet teče usporeno.

Pojačan je promet teretnih vozila na izlazu iz države preko GP Bajakovo. Na ostalim prijelazima nema čekanja na prijelaz granice za sva vozila.

Od sinoć je zbog snijega zatvorena granična kontrolna točka Mijaca.

Cestom D2 od GP Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet

teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 t (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙