FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: otvorena A1 od Posedarja do Sv. Roka

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb odPosedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv. Rok od 22,45 otvorenaje za promet svih vozila, izvijestio je HAK u 23,30 sati.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv. Rok od 22,45 otvorena je za promet svih vozila, izvijestio je HAK u 23,30 sati.

Zatvoren je dio autoceste u smjeru Zagreba, zbog radova od čvora Brinje do privremenog spoja na državnu cestu D23. Obilazni pravac je: čvor Brinje-Križpolje-Jezerane (D23). Promet na autocesti usporavaju i radovi na dionici Vrpolje-Dugopolje oko 340. km. Na križanju autoceste i državne ceste D23 od Josipdola do vrha Kapele, isto kao i na D1 od Plitvičkih Jezera i dalje prema jugu gusta magla i gust snijeg otežavaju promet. Za vozače koji kreću na put kroz spomenuta područja, potrebna je zimska oprema.

Od 21.30 zatvorena je granična kontrolna točka Mijaca zbog snijega.

Na državnim cestama D1 Prijeboj-Borje i D52 Borje-Vrhovine-Špilnik obvezni su lanci za kamione s prikolicom i tegljače.

Promet županijskom cestom ŽC 6209 od Vrgorca do Oraha odvija se do daljnjeg jednim trakom, usporeno i otežano.

Zabrana je prometa za teretna vozila iznad 3,5 t. (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima) zbog olujnog vjetra na A6 Rijeka-Zagreb na dionici čvor Kikovica-Delnice. Slab snijeg pada na dionici iste autoceste od čvora Oštrovica do tunela Čardak.

Također zbog jake bure, na Jadranskoj magistrali između Sibinja i Karlobaga prometuju samo osobna vozila, dok je dalje do Sv. Marije Magdalene zabranjen promet za I skupinu vozila kao i preko Paškog mosta. Krčki je most otvoren za sve kategorije vozila.

Mokrih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorja, vozače molimo za dodatan oprez.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na GP Bregana i Bajakovo. Ostalim graničnim prijelazima sva vozila prometuju normalno.

Zbog jake bure trajektne linije Mišnjak-Jablanac i Prizna-Žigljen su u prekidu. Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙