FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće cesta u Vrgorcu zatvorena do jutra

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće autobusa saškolskom djecom u Vrgorcu ŽC 6209 bit će zatvorena do jutra, a prometpreusmjeren preko polja Rastok na LC 67207 i LC 67208, izvijestio jeHrvatski autoklub.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Zbog prometne nesreće autobusa sa školskom djecom u Vrgorcu ŽC 6209 bit će zatvorena do jutra, a promet preusmjeren preko polja Rastok na LC 67207 i LC 67208, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv.Rok zatvorena je za sav promet. Promet na autocesti usporavaju i radovi na dionici Vrpolje-Dugopolje od 339. do 340. km. Zabrana je prometa za teretna vozila iznad 3,5 tona. (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima) zbog olujnog vjetra na A6 Zagreb-Rijeka na dionici čvor Kikovica -Delnice.

Također zbog jake bure, na Jadranskoj magistrali između Sibinja i Karlobaga prometuju samo osobna vozila, dok je dalje do Sv. Marije Magdalene zabranjen promet za I. skupinu vozila kao i preko Krčkog i Paškog mosta.

Na križanju autoceste A1 Zagreb-Split i državne ceste D23 od Josipdola do vrha Kapele, isto kao i na D1 od Plitvičkih Jezera i dalje prema jugu gusta magla i gust snijeg otežavaju promet. Snijeg se zadržava na kolniku zbog čega dolazi do zastoja. Za vozače koji kreću na put kroz spomenuta područja, potrebna je zimska oprema.

Slab snijeg pada na dionici autoceste (A6) Zagreb Rijeka od čvora Vrata do čvora Delnice. Mokrih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorja, vozače molimo za dodatan oprez.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Zbog radova na A1 Zagreb-Split blizu Otočca, u tunelu Plasina prometuje se voznim trakom.

Pojačan je teretni promet na graničnom prijelazu Macelj u oba smjera. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno.

Zbog jake bure trajektne linije Mišnjak-Jablanac i Prizna-Žigljen su u prekidu. Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙