FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od Posedarja do čvora Sv. Rok mogu voziti samo osobna vozila

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb odPosedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv.Rok, koja je zbog jakebure bila zatvorena za sav promet, otvorena je samo za osobna vozila,izvijestio je u 14 sati Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sv.Rok, koja je zbog jake bure bila zatvorena za sav promet, otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je u 14 sati Hrvatski autoklub.

Promet na autocesti usporavaju i radovi na dionici Vrpolje-Dugopolje od 339. do 340. km. Za teretna vozila iznad 3,5 t. (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima) zbog olujnog vjetra zabranjen je promet na A6 Zagreb-Rijeka na dionici čvor Kikovica -Delnice.

Također zbog jake bure, na Jadranskoj magistrali između Sibinja i Karlobaga prometuju samo osobna vozila, dok je dalje do Sv. Marije Magdalene zabranjen promet za I skupinu vozila kao i preko Krčkog, Paškog i Dubrovačkog mosta.

Na križanju autoceste A1 Zagreb-Split i državne ceste D23 od Josipdola do vrha Kapele, gusta magla i gust snijeg otežavaju promet.

Slab snijeg pada na dionici autoceste (A6) Zagreb-Rijeka od čvora Vrata do čvora Delnice. Mokrih kolnika ima u Gorskom kotaru, Lici, Slavoniji i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Zbog mogućih odrona zemlje i kamenja duž Jadranske magistrale i na ceste kroz gorja, vozače molimo za dodatan oprez.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija naizmjence, zbog odrona potpornog zida. Takva regulacija prometa iz istog razloga vrijedi i na dionici D1 Knin-Sinj, u mjestu Koljane.

Zbog radova na A1 Zagreb-Split blizu Otočca, u tunelu Plasina prometuje se voznim trakom.

Na graničnom prijelazu Macelj u oba smjera je pojačan teretni promet, a na ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno.

GP Donji Miholjac otvoren je za sve kategorije vozila.

Zbog jake bure trajektne linije Mišnjak-Jablanac i Prizna-Žigljen su u prekidu. Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙