FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: HRVATSKA U 9,30 SATI

ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.
ZAGREB, 8. studenog 2004. (Hina) - Vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati.

ZAGREB - Trinaest osoba je ozlijeđeno u sudaru tramvaja koji se dogodio jutros u sedam sati i 16 minuta u Zagrebu, doznaje se u policiji. Još se ne zna kakve su težine ozljede, a očevid je u tijeku. Tramvaji broj 13 i broj 2 su se sudarili na raskrižju Ulice grada Vukovara i Radničke ceste.

MAKARSKA - Zbog bure na Makarskom primorju i u dijelu Bračkog kanala, prekinut je trajektni promet između Sumartina na otoku Braču i Makarske. U Makarskoj je jutros temperatura 11 stupnjeva, a na obližnjem Biokovu, na najvišem vrhu Svetom Juri, temperatura se spustila na šest stupnjeva ispod nule i najniža je temperatura jutros izmjerena u Hrvatskoj. Na Biokovu pada snijeg i već je zabijelio vrhove, što nije sasvim uobičajeno u ovo doba godine, kažu dežurni na odašiljaču na Svetom Juri.

ZAGREB - Dionica autoceste A1 Split-Zagreb od Posedarja preko Masleničkog mosta do čvora Sveti Rok otvorena je za sve kategorije vozila. Od sedam sati je zabrana prometa za teretna vozila iznad tri i pol tone (vozila s natkrivenim tovarnim prostorom i autobusima) zbog olujnog vjetra A6 Zagreb Rijeka na dionici čvor Kikovica -Delnice. Pojačan je teretni promet na izlazu preko GP Bajakovo i Macelj. Ostalim graničnim prijelazima vozila prometuju normalno. Zbog jake bure trajektna linija Mišnjak-Jablanac je u prekidu. Ostali trajekti plove redovito na svim linijama.

ZAGREB - Na sjevernom i srednjem Jadranu djelomice sunčano. Drugdje pretežno oblačno, prijepodne mjestimice s kišom na južnom Jadranu te snijegom u višem gorju dok se sredinom dana i poslijepodne oborine očekuju i u ostalim krajevima. Potkraj dana uz zahladnjenje susnježice i snijega može biti i u nizinama. Vjetrovito, uz umjeren do jak sjeveroistočnjak, a na Jadranu jaku, mjestimice na udare i olujnu buru. Najviša dnevna temperatura uglavnom između dva i šest, a na Jadranu 10 i 14 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙